Главная

Вход
АвтоР СВР
Вторник, 24.06.2025, 06:44
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: parnishka, BataNik  
Плитка потрібна
kircenkotamaraДата: Четверг, 29.05.2025, 16:09 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Стоїмо перед вибором плитки для подвір’я, і чим більше читаю, тим більше сумнівів. Є знайомі, які радили просто їхати на місцевий бетонний завод, мовляв, дешевше і майже те саме. А інші кажуть — тільки брендову плитку, бо інакше через рік все піде тріщинами. Реально заплутались. Може, тут є хтось, хто вже пройшов через це і може дати об'єктивну пораду? Хочеться зробити один раз, але якісно.

la2217596Дата: Суббота, 31.05.2025, 22:35 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Цього року ми з дружиною вирішили оновити доріжки на подвір’ї — хотілося чогось свіжого й сучасного. Знайомі порекомендували звернути увагу на магазин Планета2000, бо самі вже купували там тротуарну плитку https://planeta2000.com/uk/kupyty-trotuarnu-plytku/   і залишилися задоволені. Ми теж вирішили спробувати — і не прогадали. У середині вибору нашої тротуарної плитки ми побачили, що вона справді гарно виглядає і легко укладається, а головне — її ціна від 300 грн за м² дозволила не виходити за рамки бюджету. Окремо хочу відзначити сервіс — нам усе привезли і навіть допомогли розвантажити, що стало приємним сюрпризом. Тепер подвір’я має зовсім інший вигляд, і ми з задоволенням показуємо його гостям.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
06:44