Главная

Вход
АвтоР СВР
Воскресенье, 14.09.2025, 23:07
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: parnishka, BataNik  
СТО у Києві
HzBoyДата: Среда, 16.07.2025, 21:28 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Скажіть чесно, чи реально знайти в Києві СТО, де справді лагодять, а не "роблять вигляд"? Попередній досвід трохи підкосив довіру — замінили півмашини, а проблема не зникла. Хочу вірити, що чесні майстри ще існують. Може, хтось із вас давно обслуговується в одному місці і може рекомендувати? Не проти поїхати навіть на околицю, аби без розчарування.

la2217596Дата: Среда, 16.07.2025, 22:07 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Я працюю в таксі, тому технічна справність автомобіля для мене — питання номер один. До "СТО Франт" на Подолі звернувся вперше ще торік, коли потрібна була термінова заправка кондиціонера влітку. Все зробили оперативно, акуратно і не "з держака", як кажуть. Відтоді постійно обслуговую там свій автомобіль: ремонт радіатора, заміна амортизаторів, перевірка електрики — що б не трапилось, я знаю, куди їхати. Особливо зручно, що все під одним дахом: від шиномонтажу до зварювальних робіт. І головне — немає відчуття, що тебе "розводять". Механіки пояснюють просто, не нав’язують зайвого, але завжди попереджають про можливі проблеми. Такий підхід викликає довіру, звертайтесь для ремонту авто https://sto-frant.com.ua/ саме сюде,  якщо шукаєте чесний і якісний сервіс у Києві, рекомендую саме "СТО Франт".

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025
23:07