Главная

Вход
АвтоР СВР
Понедельник, 02.03.2026, 15:14
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: parnishka, BataNik  
Я представляю невелику девелоперську компанію
andrewferk581Дата: Вторник, 09.09.2025, 22:07 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Я представляю невелику девелоперську компанію, яка щойно отримала дозвіл на будівництво комплексного бізнес-центру, і тепер шукаємо можливості для підвищення кваліфікації наших менеджерів і юристів. Нас цікавлять воркшопи або корпоративні програми, що містять актуальні фінансові моделі залучення коштів або зміни в будівельному законодавстві на 2025 рік. Чи пропонує PRO InfoBud офлайн чи онлайн формати для корпоративного навчання, адаптовані під потреби нашої команди?

andrusha3567Дата: Вторник, 09.09.2025, 23:03 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Часто стикався з тим, що при ремонті або будівництві одні й ті самі питання задаються по кілька разів — де знайти актуальні будівельні норми, як правильно оформити документи, які технічні вимоги до матеріалів і т.д. У Google купа інформації, але половина — застаріла або суперечлива. Нещодавно випадково натрапив на сайт https://proinfobud.ua/
 і реально здивувався, що є нормальна база даних для будівельників та інженерів. Там системно зібрані технічні вимоги, пояснення по документації, поради з перевірок. Особисто мені допомогло розібратися з нюансами технічної інвентаризації. Тепер просто кидаю колегам посилання, і ми не витрачаємо години на пошуки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
15:14