| LolliiPOP | Дата: Понедельник, 20.10.2025, 10:44 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Цікаво, а вам подобається сьогодення? Я про те що знаю деяких людей які б хотіли жити в часи лицарів.. хтось в епоху Клеопатри. А яке століття, десятиліття вам найбільше запам'яталось? Можливо якісь особистості з того часу викликають у вас пошану?
|
| |
|
|
| lorih16040 | Дата: Среда, 22.10.2025, 11:57 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Звичайно, мені подобається сьогодення, хоча б тому, що ми маємо стільки технологій і можливостей для спілкування та розвитку. Жити в епоху лицарів чи Клеопатри, мабуть, дуже романтично, але мені б не дуже хотілося відмовитися від доступу до інформації та медичної допомоги! Якщо говорити про століття, яке найбільше викликає захоплення, то це, мабуть, XX століття. Це був час неймовірних контрастів: з одного боку – жахливі світові війни та кризи, а з іншого – шалений науковий та культурний прорив. Дуже поважаю людей того часу за їхню здатність відроджуватися і творити наперекір усім обставинам. Наприклад, мене завжди вражає сила духу письменників втраченого покоління, які змогли перетворити біль війни на велику літературу. До речі, якщо тобі цікаво, як війна змінила літературу XX століття, можеш почитати про це в статті https://givingtuesday.ua/statti....olittya вони демонструють, що навіть у найтемніші часи можна знайти місце для творчості та добра. Вважаю, що кожен час має свої виклики, і наше завдання – жити гідно саме в цьому, сучасному.
|
| |
|
|