Главная

Вход
АвтоР СВР
Вторник, 10.03.2026, 16:16
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: пчёлка, Мишель  
Клініка Samara Med врятувала мого хлопця
mariiashevchenko09Дата: Среда, 18.02.2026, 21:11 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Хочу поділитися своєю історією, можливо, вона комусь допоможе. Мій хлопець пив кілька років, останнім часом це були постійні запої. Він міг не пити тиждень, а потім зривався в жорсткий запій. Я постійно боялася, що він не повернеться додому, що щось із собою зробить. Це було пекло.

Коли я вже була готова розірвати стосунки, його мама порадила звернутися в наркологічну клініку Samara Med у Кривому Розі. Я зайшла на сайт https://samara-med.com/kryvyg-rig/ почитала інформацію. Дуже сподобалося, що клініка працює вже 7 років, має класних спеціалістів і гарантує повну анонімність.

Зателефонувала, нам призначили консультацію. Лікарі пояснили, що алкоголізм – це хвороба, і лікувати її треба комплексно. Вони запропонували програму, яка включала детоксикацію, кодування і тривалу реабілітацію з психологами.

Хлопець погодився на лікування. Провів у клініці майже три місяці. Весь цей час я могла з ним спілкуватися, приїжджати на побачення. Бачила, як він змінюється: спочатку був злий і роздратований, потім почав усвідомлювати свої проблеми, а під кінець став абсолютно іншою людиною – спокійною, впевненою, з планами на майбутнє.
Умови в Samara Med дуже гарні: комфортні двомісні номери, смачне 4-разове харчування, є спортзал і зона для прогулянок. Персонал дуже уважний, лікарі справжні професіонали.
Зараз минув рік. Він не п'є, ми разом, будуємо спільні плани. Я щаслива і безмежно вдячна наркологічній клініці Samara Med у Кривому Розі за те, що повернули мені кохану людину. Дякую лікарям, психологам, усьому персоналу за вашу працю!

Якщо ви опинилися в схожій ситуації – не зволікайте, не намагайтеся впоратися самотужки. Зверніться до професіоналів. Це реально працює!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
16:16