Главная

Вход
АвтоР СВР
Среда, 06.05.2026, 18:09
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: пчёлка, Мишель  
Спортивне харчування з доставкою – Smakovski для активних
mariiashevchenko09Дата: Воскресенье, 19.04.2026, 23:50 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Привіт! Хочу розповісти, як доставка здорового харчування Smakovski допомагає мені підтримувати форму після тренувань.
Я активно займаюся спортом, ходжу в зал 4-5 разів на тиждень. Тренер давно казав, що без правильного харчування результату не буде. Але готувати окремі страви з потрібним балансом білків, жирів та вуглеводів у мене не було ні часу, ні бажання. Постійно зривалася на фастфуд.

Подруга порадила Smakovski. Зайшла на сайт https://smakovski.com.ua/, побачила, що це проєкт команди Servizio, яка працює з 2013 року. Це додало впевненості.
Скористалася калькулятором калорій, ввела свої дані – він розрахував, що для підтримки ваги мені потрібно 2000 ккал на день. Обрав саме такий раціон і замовила на 20 днів – вийшло 229 грн/день.

Доставка працює бездоганно: щодня вранці привозять свіжі страви. Меню дуже різноманітне, і що важливо – ідеально збалансоване. Телячі медальйони, філе скумбрії, локшина удон, курячий рулет, сирники, скрамбл – усе дуже смачне і ситне. Після тренувань я наїдаюся і почуваюся чудово.
За три місяці я помітила, що м'язи стали більш рельєфними, з'явилося більше енергії, тренування стали продуктивнішими. І головне – мені не треба думати, що приготувати, рахувати калорії чи бігати магазинами.

Дуже дякую команді Smakovski за смачні та корисні страви! Рекомендую доставку здорового харчування в Івано-Франківську від Smakovski всім, хто займається спортом або просто хоче правильно харчуватися без зайвого клопоту.

Сообщение отредактировал mariiashevchenko09 - Воскресенье, 19.04.2026, 23:52

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
18:09