| HzBoy | Дата: Четверг, 09.01.2025, 19:45 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, на яких платформах або в яких магазинах можна знайти електричний штабелер б/в, який відповідає співвідношенню ціна-якість? Дуже важливо, щоб обладнання працювало справно, адже потрібне для термінових робіт. Чи є компанії, які пропонують доставку та додатковий сервіс, наприклад, перевірку технічного стану перед покупкою?
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Воскресенье, 12.01.2025, 16:46 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
Статус: Offline
| Я давно працюю в сфері логістики і знаю, наскільки важливо мати якісну складську техніку. Нещодавно звернувся до компанії Prajmax, бо вони спеціалізуються на продажу та оренді навантажувальної техніки. Мене приємно вразив їхній підхід: вони одразу зрозуміли мої потреби та порадили найкраще рішення. Ми вирішили купити електричний штабелер https://www.prajmax.com.ua/product....abeleri і це був найкращий вибір! Ця техніка допомогла значно спростити роботу нашого складу: вона працює швидко, практично безшумно та не потребує складного обслуговування. Особливо хочу відзначити річтрак – ця машина забезпечила максимальну ефективність у вузьких проходах між стелажами. Завдяки Prajmax наш бізнес став більш організованим і конкурентоспроможним. З радістю рекомендую цю компанію всім, хто цінує якість і професійний підхід!
|
| |
|
|