Главная

Вход
АвтоР СВР
Среда, 11.03.2026, 08:47
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: пчёлка, Мишель  
Хотів би почути ваші думки
evanduke324Дата: Суббота, 08.02.2025, 12:53 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт усім! Хотів би поділитися своїм досвідом і почути ваші думки щодо організації, в якій я проходив реабілітацію після ендопротезування суглоба. Йдеться про "Fizio". Я нещодавно закінчив курс реабілітації, і хочеться дізнатися, чи є серед вас люди, які мали досвід з цією організацією, чи може навіть порекомендуєте щось інше. Як на мене, все було досить добре, але хотілося б зрозуміти, чи є в Україні кращі варіанти для тих, хто переживає операції на суглобах?

thiefcrazy98Дата: Суббота, 08.02.2025, 15:45 | Сообщение # 2
Рядовой
Я можу поділитися своїм досвідом, бо сам проходив реабілітацію в Fizio після ендопротезування тазостегнового суглоба. Це була важка операція, і одразу було зрозуміло, що для успішного відновлення потрібна не тільки допомога хірурга, але й серйозна реабілітація. Я вибрав Fizio після рекомендацій друзів, які раніше проходили у них реабілітацію, і не пожалкував. Що мені найбільше сподобалося в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-jendoprotezirovanija-sustavov/ — це індивідуальний підхід до кожного пацієнта. На самому початку мене обстежили, проаналізували мій стан і навіть провели психологічне тестування, щоб зрозуміти, як я переживаю процес відновлення і які моменти можуть бути для мене особливо складними. Це дозволило створити максимально персоналізовану програму. Вони не тільки працюють з фізичними вправами, а й допомагають адаптуватися до змін у повсякденному житті, що є дуже важливим після такої операції. Фізична реабілітація почалася з простих вправ, щоб запобігти ускладненням і зберегти рухливість суглоба. Спочатку все було дуже поступово — легкі розтягування, мобілізація суглоба, але з часом навантаження збільшувалося. Через два тижні після операції я вже почав працювати з тренажерами, і на третьому тижні мені дозволили почати ходити з підтримкою. Що також дуже важливо: у Fizio є досвідчені фізіотерапевти, які спеціалізуються саме на реабілітації після ендопротезування. Вони використовують різні методи — від класичної фізіотерапії до новітніх підходів, наприклад, біомеханічного аналізу ходи. Цей підхід дозволяє виявити навіть найменші проблеми, які можуть з'являтися під час відновлення, і коригувати їх на ранніх етапах.

tbes50203Дата: Суббота, 08.02.2025, 17:10 | Сообщение # 3
Рядовой
Дякую за детальний відгук, це дуже корисно! Моя тітка також скоро планує операцію на колінному суглобі, і ми вже задумувалися над тим, щоб обрати Fizio для реабілітації. Здається, цей підхід дійсно враховує всі аспекти відновлення: фізичний стан, психологічну підтримку та навіть соціальну адаптацію. Які ще плюси та мінуси, можливо, є у Fizio? Бо хочемо бути впевненими, що вибір буде правильним для тітки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
08:47