payulass | Дата: Четверг, 22.05.2025, 00:01 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Хочу замовити брендовані рюкзаки з логотипом нашої компанії — плануємо невеличку серію для колективу та постійних клієнтів. Головне — щоб не було "прохідної" якості, а щось дійсно приємне й практичне. Цікавлять як готові моделі під друк/вишивку, так і варіанти з пошивом на замовлення. Важливо, щоб логотип виглядав акуратно, не затирався з часом і щоб матеріал рюкзака був щільний, довговічний. Не хочу просто кинути гроші на щось, що потім ніхто не буде носити. Якщо хтось уже замовляв рюкзаки з логотипом — буду дуже вдячний за відгуки чи контакти виробника, з ким працювали.
|
|
| |
makarickckck | Дата: Четверг, 22.05.2025, 18:25 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Вже кілька разів замовляв у "Твій Дизайн" рюкзаки з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua....at.html Потрібні були для різних заходів та подарунків клієнтам. Плюс цієї компанії — індивідуальний підхід і дотримання всіх деталей замовлення. Рюкзаки виготовлені з міцних матеріалів, зручні в користуванні й мають акуратне нанесення бренду. Задоволений співпрацею та планую надалі замовляти саме тут, бо тут реально цінують клієнта і якість продукту. Рекомендую!
|
|
| |