| copywritingnumber1 | Дата: Вторник, 17.02.2026, 12:18 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Давно хотів перейти на українські видання манги, але якось не доходили руки. Нещодавно зробив замовлення на https://geekach.com.ua/komiksy/manga/ — і це був реально вдалий досвід. Почав із «One-Punch Man» — хотілося чогось легкого й драйвового. Прочитав за вечір, бо відірватися складно 😄 Гумор працює, переклад звучить живо, усе читається дуже органічно. Потім узяв «Зошит смерті» — і це вже зовсім інший рівень напруги. Атмосфера протистояння Лайта та Ела українською сприймається навіть гостріше. Окремо скажу про якість — томи акуратні, друк чіткий, сторінки приємні на дотик. Видно, що це не «аби як», а повноцінні колекційні видання. І ціни, до речі, цілком адекватні, що теж приємно. Замовлення оформив швидко, підтвердили оперативно, доставку отримав без проблем. Тепер уже планую брати «Токійського гуля» або «Сталевого Алхіміка». Якщо ви, як і я, хотіли перейти на мангу українською або просто шукаєте, де замовити без зайвої мороки — можу сміливо рекомендувати. Особисто я залишився дуже задоволений.
|
| |
|
|