viktorovnauliana711 | Дата: Среда, 09.04.2025, 13:28 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Доброго дня! Можливо, хтось уже має досвід купівлі чаю та кави онлайн і може порадити надійний магазин з хорошим вибором. Хочеться і зеленого чаю, і чогось чорного ароматного, а ще й кави з нотками чогось незвичного. Головне — щоб по Україні доставляли швидко і якісно. Дякую!
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четверг, 10.04.2025, 08:47 | Сообщение # 2 |
 Лейтенант
| Моя любов до кави почалася з поїздки до Італії, але лише нещодавно я відкрила для себе справжню якість і різноманіття цього напою в Україні. Замість того, щоб купувати в супермаркетах, я почала шукати спеціалізовані сервіси, і знайшла справжню перлину — інтернет-магазин чаю та кави у Києві Coffeetrade https://coffeetrade.ua/ тут усе настільки продумано — від описів сортів до пакування, що кожне замовлення стає як маленьке свято. Замовляю каву для себе і чоловіка, чай — для спокійних вечорів з книжкою. Усе свіже, ароматне, з правильним смаком. Мене вразила і швидкість доставки, і якість сервісу загалом. Тож якщо ви ще вагаєтесь — спробуйте один раз, і повірте, ви вже не захочете повертатись до звичайних магазинів.
|
|
| |
tayciller | Дата: Суббота, 12.04.2025, 17:57 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Круто, мені якраз треба арабіку знайти
|
|
| |