Главная

Вход
АвтоР СВР
Понедельник, 02.03.2026, 11:40
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: parnishka, BataNik  
Я планую реконструкцію приватного будинку в передмісті Києва
andrewferk581Дата: Вторник, 09.09.2025, 21:39 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Я планую реконструкцію приватного будинку в передмісті Києва, де необхідно провести технічну інвентаризацію для отримання актуального технічного паспорта. Мене цікавить, які саме документи потрібно підготувати для цієї процедури, скільки часу займає виготовлення технічного паспорта та чи є можливість замовити цю послугу дистанційно. Також хотів би дізнатися, чи надає ваша компанія супровід у процесі узаконення перепланувань та реконструкцій, якщо такі зміни були внесені до початку будівництва. Чи є можливість отримати консультацію щодо відповідності проекту чинним будівельним нормам та стандартам? Мені важливо, щоб усі документи були оформлені правильно та відповідно до законодавства, щоб уникнути можливих проблем у майбутньому при реєстрації права власності або продажу об'єкта.

andrusha3567Дата: Вторник, 09.09.2025, 22:37 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
У мене був досвід, коли будівництво фактично зупинилося через папери. Хочеш звести стіну чи перепланувати — спочатку дозвіл, узгодження, підпис, і так по колу. Я чесно пробував розібратися сам, але швидко зрозумів, що без фахівців це перетворюється на нескінченну бюрократію. Тоді знайомий порадив CLC GROUP. Скажу відверто — це був найрозумніший вибір, бо консорціум бере на себе юридичний та інженерно-технічний супровід об’єктів будівництва. Вони реально знають, як прискорити отримання дозвільної документації і при цьому зекономити гроші замовника. Якщо комусь зараз потрібно вирішувати подібні питання, раджу глянути сайт — https://clcgroup.com.ua/
. Там можна знайти детальну інформацію про послуги й підхід. Я для себе зробив висновок: краще довірити цю справу професіоналам, ніж роками чекати дозволів і витрачати нерви. Бо будувати будинок — це приємний процес, а не боротьба з папками документів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026
11:40