Зручних шортів у мене майже немає
|
|
tbes50203 | Дата: Среда, 28.05.2025, 14:39 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Минулого тижня розібрала свій літній гардероб і зрозуміла, що зручних шортів у мене майже немає. Є старі джинсові, але вони якісь грубі, незручні в спеку, ще й після прання стали трохи тісні. Хотілося чогось легкого, сучасного, але без зайвих деталей. Я не люблю речі з паєтками чи надписами на півштанини — простота мені ближча. Подруга скинула кілька варіантів українських брендів, серед яких був LuForu. До того про нього не чула, але шорти там виглядали справді лаконічно. І ще сподобалося, що моделі не типово однакові — видно, що над дизайном думали. Ще не замовляла, але серйозно думаю. Може, хтось уже носив?
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Среда, 28.05.2025, 17:25 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Так, я вже кілька місяців як ношу їхні шорти — спочатку купила одні «на пробу», а потім замовила ще. Довго шукала щось не з масмаркету, бо набридло, що там усе синтетичне й одноманітне. Те, що знайшла на https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/ , реально мене вразило. Взяла модель з високою талією — вона добре тримає форму, але при цьому не тисне. Матеріал дуже приємний на дотик, і головне — не «парить» у спеку. Я у них навіть у тридцять градусів нормально почувалася. Що ще кайфово — крій такий, що вони не задираються при ходьбі, як це часто буває. Я їх і з сорочкою носила, і з простою майкою — всюди виглядають доречно. До речі, упаковка мінімалістична, але гарно продумана, і замовлення прийшло досить швидко. Прала вже разів п’ять — нічого не скотилось, шви на місці. Як на мене, це ідеальний варіант для тих, хто хоче стиль без зайвого пафосу. Тому так — рекомендую!
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Среда, 28.05.2025, 19:44 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Мене завжди дивувало, як швидко змінюється відчуття речей залежно від того, як ти себе почуваєш. Одного дня те саме вбрання здається зручним і стильним, а наступного — хочеться його сховати на дно шафи. Мабуть, одяг — це не лише про тканину, а ще й про настрій.
|
|
| |